19.12.2007 г., 6:41 ч.

Опит за рисуване 

  Поезия » Любовна
706 0 3

Опитвал съм се толкова много пъти
да те обрисувам, а все не мога,
да те нарисувам с ръцете си,  
или да те обрисувам с думите си,
знам, че кога те докосна и погаля,
ще усетиш това, което не мога да обрисувам,
ще почустваш това, което искам да нарисувам,
ще усетиш това, което искам да дам на теб и на никой друг,
това, което ме кара да бъда човека, който съм,
това, което ме кара да правя всичко това за теб,
това, което ме кара да бъда огъня, който те пари нежно...

© Лъв Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря
  • " Замълчи, замълчи... и нека без думи говорят очите" !!!
    Искрено и от сърце!
    Поздрави!
  • Ах, твоя стих стигна до моето сърце!!!
    Толкова нежни думи, толкова красиво...
    Поздравления!!!
Предложения
: ??:??