17.08.2019 г., 23:51 ч.

Опитах се да те забравя 

  Поезия » Любовна
745 3 3

Поисках те

и молих се за теб. 

Но вече беше късно, 

                            много късно.. 

Помислих, 

че ще те забравя 

                           и съвсем 

ще те изтрие времето 

от този коловоз зелен, 

на самотата

и разхвърляните листи 

... От мислите ми, 

бягащи към теб, 

като коне препускащи в безкрая. 

И после плачещи на колене

отново, пак застинали в забрава.

И аз протягайки ръце

опитвам се да задържа частицата вълшебство, 

Която пак ме връща в рая. 

И отразява някак си жестокостта 

на моята реалност :

нежелана. 

Опитах се да те забравя, но уви. 

От тази празнота в душата, 

не успявам. 

И търся те, 

навсякъде, 

без спир. 

... И нелогично е, 

и тъжничко

..., признавам. 

© Нели Р Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти много 💖🙂
  • Късмет 💖
  • "И търся те,
    навсякъде,
    без спир." И вечно ще го чакам... ❤
Предложения
: ??:??