17.07.2024 г., 10:10 ч.

Опитай 

  Поезия » Любовна
89 1 0

 

Имаш избор, да се довериш,
на живота да се възхитиш
със мен естествено, нали
искаш душата да лети?

 

Аз съм тук и ще остана!
Стига ти да позволиш.
За ръката нежна, ще те хвана,
и нощем ти до мен ще спиш!

 

Ще сънуваш приказки и рози,
няма да стъпваш, ще летиш!...
Зная мислиш си :" Глей го този!"
Но опитай да се довериш!

 

Аз ще съм за теб опора,
силен, но и шут,
лете ще бъда сянката на бора,
ще бъда огънят ти в зимен студ!...

 

Аз съм тука, научи ме,
как искаш да те нося на ръце,
до себе си пусни ме,
за да целувам твоето сърце!...

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??