1.06.2018 г., 23:30 ч.

Опитай се да обясниш 

  Поезия » Любовна
326 1 0

Намерих сили да те забравя,
но сърцето още страда,
как да обясна на него,
че вече няма нужда

 

да те вижда?
Остави ме мен, остави 
ме с потеклите 
солени сълзи,

 

може те да обяснат
на нараненото сърце.
Остави надеждата
сама да си отиде...

 

Може пък тогава 
сърцето да те разбере.
Остави ме мен за поред път
а на сърцето обясни.

 

Пробвай да му обясниш –
защо си тръгна,
пробвай да му кажеш –
да спре да те обича.

 

Защото аз не мога
да му дам причина –
да спре да бие
и да те чака.

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??