6.12.2016 г., 0:40 ч.

Опитвам се да те намеря 

  Поезия » Любовна
598 1 1

Опитвам се да те намеря!
Мой съкровен блян –
желан,
неповторим…
В съзнанието – мним.

 

В спомените ми си ярък,
неизлечим.
Кошмар ме мъчи…

 

Опитвам се да те намеря,
през ярките лъчи,
ала блести -
откраднати мечти!
Мой съкровен блян…

 

И нека заедно творим!
Докосни ме с длан,
с устни забави.

 

Опитвам се да те намеря –
през образи насреща.
Горещо,
бликва нещо –
вълнението тлеещо.

 

Не следвай времето,
непоправимо грешно!

Опитвам се да те намеря!
Пътувам,
чуждо щастие сънувам,
тихо чувам,
обувките на прага се събуват…

© Мартин Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??