2.06.2007 г., 11:41 ч.

Опиянение 

  Поезия
1002 0 5
Искам да запазя този миг,
когато твоите очи във мен се взират,
когато устните ни в огнен рай се сливат,
искам да запазя този миг...

Бъди до край във моите прегръдки:
аз искам само теб сега
и нека винаги във страст да давим
моментите на студ и тъмнина.

И ако някога със теб угаснем,
ще се превърна във безкраен вик,
ала дори и мъртва пак ще съществувам,
защото ще запазя този миг...

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??