13.02.2008 г., 10:02 ч.

Опиянение 

  Поезия » Любовна
994 0 5
     В тази нощ вълшебна
     двамата с теб,
     празнично настроени
     с бутилка вино, ще се опием
     и любовта ще поздравим!

     Бутилка червено вино -
     може би от нея
     кръвта във вените
     лудо ще закипи.

     Виното червено
     любовта ще освободи.
     Чувства заспали
     в нощта ще пробуди!

     Сутринта главата
     ще боли, ще тежи,
     но сърцето влюбено
     отново ще тупти.

     Кафето горещо, поднесено с любов,
     ще те събуди отново,
     но споменът,
     страстта от снощи,
     тялото ти ще изгаря!

      12.02.2008г.
      гр.Варна

© Мара Савова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??