20.05.2007 г., 15:45 ч.

ОПТИМИЗЪМ 

  Поезия
551 0 5
ОПТИМИЗЪМ



Мирише ми на теб

във въздуха се носи нещо

което ме изпъва
като тетива на лък

походката ми сластно
извърта в полукръгове
гръбнакът ми -
цял афродизиак

мъжете се обръщат
с разгонени въздишки
жените ме оглеждат -
коя ли е пък таз...

А на мен мирише ми
мирише ми на нещо

допушвайки
поредния си фас

© Силвия Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??