21.04.2018 г., 9:20 ч.

Опус №6 Метафора 

  Поезия » Свободен стих, Друга
612 0 0

Опус №6 Метафора


 
Стихът превръща те в метафора, 
на която даваш душата си.
В замяна от нея вземаш си 
страстта на думите, чийто атоми 
просто събличат те до любов...

© Ванко Българионъ Николов©° ®

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??