1.03.2011 г., 18:34 ч.

Opus Day - Божие дело 

  Поезия » Философска
647 0 2

Коленичù!

И тръните да те бодат до кости.

Удрù земята със чело!

А  демоните мозъка да глозгат!

 

Коленичù!

Изчадие най-грешно!

И ще умреш по нечовешки.

Нормалните се радват!

Смешно ли е?

 

Коленичù!

На Бог си ти предател гнусен!

Кръвта ти да тече!

Дано във ада да те пуснат!

 

Коленичù!

От грешниците първи!

И нека те неистово боли!

Дано да няма и съсъд -

кръвта ти да събира черна…

 

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??