Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
Хайку е!!!
Не се притеснявай за броя на сричките - това сред българските хайджини не се спазва и те се обосновават много успешно и вярно.
Има конкурси за най-добро хайку и наградите печелят точно такива хайку...
Още веднаж - БРАВО!!!
Искрено се радвам за теб!
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!