5.01.2008 г., 0:33 ч.

Оргазъм 

  Поезия » Философска
1267 0 23
Оргазъм


Запалих огън със очите си,
нахвърлях чувствата си в него,
затрупах всичко със косите си,
раздухах страшната му жега.

Разрових утаената му сила,
крещях с ръце на откривател,
от душата, влага била,
кипях във сажди на създател.

Ковях сърцето бясно побеляло,
смазвах го със мъжката си мощ,
стоварвах истини и в ново тяло,
врязвах миналите ден и нощ.

Захвърлих го в котела от слова,
пищях със него в ласките сурови,
погледнах лъскавата му снага...
... и сринах се... А мечовете са готови...

10.07.2004
00,30 часа
Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??