Дъждът дланите ми гали,
донесе и твоя аромат.
Мръсни страсти в мене пали,
тоя мрачен, влажен свят.
Капките жестоки са били,
усещам, имат план скроен.
Нека не спира да вали,
нека те усетя в мен.
И буря се разви в небето,
настръхвам цяла и мълча.
Представям си те там, където...
... и аз започвам да валя.
© Xxx Xxx Всички права запазени