3.11.2009 г., 23:07 ч.

Орис 

  Поезия
467 0 2

Понякога е трудно -

даже невъзможно,

но ще остана с теб.

Безмълвна - не и няма,

за да ти  пея стихове.

Цветя да ти поднасям -

надеждата   и слънцето,

които не умират в мен.

Вода - да пиеш до насита -

извираща от моето сърце!

Нали съм слънце -

ще ти светя,

когато гасне другото край нас.

Не можеш да ме загасиш,

не се опитвай да ме гониш -

ще светя и на тъмно –

през болката и радостта ще мина-

но ще остана с теб!

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Искренно благодаря за добрите думи, така е - това ни е орисията, да обичаме и да даряваме според силите си красота.
  • Хубаво е! Красиво признание за обич. ПОЗДРАВ!
Предложения
: ??:??