2.03.2010 г., 14:12 ч.

Орис 

  Поезия
493 0 2

Не искам от някого нещо да взема -

аз искам на всички ви нещо да дам!

Забързано облаче, хитро усмихнато,

надежда за радост

и цвете от онзи ей там магазин.

На сянката искам да взема тъмата,

на бурята тътена тъжен

и мокрия дъжд.

Да бъдат душите ви светли и ласкави,

когато очите ви гледат към мен.

Орисница блага така ме орисала -

аз обич дарявам,

върнете се с нея при мен!

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??