16.02.2017 г., 11:13 ч.

Орисан съм винаги да те обичам 

  Поезия » Любовна
314 1 5

Орисан съм винаги да те обичам,

дори и с друга да съм си щастлив,

не зная как, но близо теб те чувствам,

обичам те, а с други се развличам.

 

И ден след ден животът отминава,

във всяка търся тебе да откривам,

обичам те, а други пак събличам,

кога ще дойде края ми на мъките, не зная.

 

Орисан съм, да те познавам и обичам,

но как да те спечеля, като имаш всичко,

пари, приятели, семейство... като злато,

не се откривам себе си във тая схема и полудявам.

 

Орисан съм да те обичам вечно... в себе си,

дори и с други да живея, тебе ще обичам

и пак благодаря на Господ, че те срещнах и че те опознавам,

дори и без да ме обичаш,  аз ще те обичам до безкрая.

 

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??