2.06.2011 г., 20:44 ч.

Орисана 

  Поезия » Любовна
661 0 4

Аз много дълго чаках теб...

Да! Точно тебе съм избрала,

от сънища мъгляви до върха

по пътища неравни съм вървяла.

Дали си връх за мен, награда моя

заслужена, изстрадана до край,

дошла при тебе нещо ще узная,

с какво орисана съм, Господ знай.

Дали във сладост бавно ще те пия,

или в горчилка ще ме напоиш,

със нокти миналото ще зария,

от спомена за него ако ме спасиш...

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??