25.02.2015 г., 23:40 ч.

Орисия 

  Поезия » Друга
376 0 0

Ненавиждам хората, които 

напразно споменават бога, 

Ненавиждам хората, които 

хулят си народа.

 

Ненавиждам хората, 

които живеят в пълен разкош.

И не дават грош на тези дето 

скитат от кош на кош. 

 

Ненавиждам Тази държава 

защото е в пълна корупция,

тази държава краде от

нашата продукция.

 

Как да живееш в такава

държава някои умират в пълна мизерия, 

а други крадат и градят си империя.. 

© Марио палатов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??