7.09.2010 г., 21:11 ч.

Осезание 

  Поезия » Друга
664 0 9

Знойна,

изпръхнала,

моли земята

с влажни ръце

да я милва

дъжда!

После

проклина

оскъдното лято...

Жътва

без песни,

без птичи ята!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??