24.07.2007 г., 11:36 ч.

ОЩЕ 

  Поезия
348 0 1
ОЩЕ

Спирки с вдигнати яки.
Пълни със очи тролеи.
Нещо в мене си мълчи,
и не иска да запее.

Птиците не носят поща.
В своите гнезда стоят.
Без надежда чакам още,
да си тръгна се боя.

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??