23.12.2008 г., 17:17 ч.

Oще 

  Поезия » Любовна
426 0 2
 Сърцето ти е тук, 
 горещо е и топли
 в душата ми напук...  
 Ще дойдат пак на гости - 
 кокичетата бели,
 прехласнали се в смях,
 почти неизтрезнели -  
 ще питат те за още
 от мойта обич в тях...
 А сладкото е нощем,
 душите ни са голи - 
 звездите сипят прах - 
 завиват ни и мощен
 е стонът нежно властен
 над нашите мечти,
 шепти, че не е грях
 че любим се и още,
 дори... когато спим...!


© Агапея Полис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??