13.02.2011 г., 19:44 ч.

Още 

  Поезия » Еротична
1047 0 2

Гледай ме...
Виж как тялото ми се движи
под неоновите светлини.
Как прехапвам устни.

Слушай...
Как стена от теб покорена.
Тихо на ухо ти шептя.
Езикът ми с тялото си играе.

Следвай ме...
Нека слеем всяко движение.
Позволи ми следа да оставя.
Нека с нокти бележа.

Моли ме...
Моли за глътка от мен.
Желай ме, нека бъде наша нощта.
Целувай ме, нека те усетя.

Накарай ме...
Да крещя твойто име!
Остави ме без дъх.
Молеща за още...

© Апокалиптикс А Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??