12.03.2009 г., 22:37 ч.

Още имам надежда да живея 

  Поезия » Философска
754 0 1

 

Още имам надежда да живея


И какво остана за накрая?
Последен танц, последна цигара.
И още виждам светлината.
И виждам залязващите пламъци
на умиращото слънце.
И знаеш краят ще настъпи,
бил то моят или на света.
Но още имам сили аз да вярвам
и още имам надежда да живея
за онзи последен слънчев лъч.

 

© Диляна Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??