27.08.2008 г., 1:11 ч.

Още миг... 

  Поезия » Любовна
597 0 8
Oще миг... ще си тръгна от тебе.
Не протягай прекършени длани!
В любовта ми мечтите красиви
ще заспиват с последните сълзи.
А наддумват се сякаш звездите.
Всяка мисли, че аз съм си нейна,
но немеят в сърцето ми мислите,
със които отключвах вратите...
И заспиват в душата ми птиците,
със които летях в онзи свят
и с които достигах звънците
на небесния Рай в моя Ад.
Още миг... ще отлитнат и птиците.
Дните северни ще ме заледят.
А последните стъпки на лятото
в нечий друг живот ще заехтят.
Този миг... във душата си носех.
Обич исках и за нея живях.
И за нея пожертвах животите.
И за нея в съня си копнях.




© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??