5.11.2005 г., 16:09 ч.

ОЩЕ СЕ СКИТАШ 

  Поезия
823 0 1

ОЩЕ СЕ СКИТАШ

Попаднал си вече на друга във плен,
но още се скиташ вътре във мен,
какво да правя и дали да те обичам?
Изобщо не знам, а не искам и да питам.
Може ли вече да си от мен уморен,
нашите нощи да са станали спомен?
Да търсиш другаде топло легло
и да захвърлиш по пътя миналото.
Не вярвах толкова жесток да си ти,
но виждах, че нашите нощи за чужди смени,
получаваш от нея огън и страст,
а мойта любов си стъпкал на прах....

© Пандора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??