Nov 5, 2005, 4:09 PM

ОЩЕ СЕ СКИТАШ 

  Poetry
885 0 1

ОЩЕ СЕ СКИТАШ

Попаднал си вече на друга във плен,
но още се скиташ вътре във мен,
какво да правя и дали да те обичам?
Изобщо не знам, а не искам и да питам.
Може ли вече да си от мен уморен,
нашите нощи да са станали спомен?
Да търсиш другаде топло легло
и да захвърлиш по пътя миналото.
Не вярвах толкова жесток да си ти,
но виждах, че нашите нощи за чужди смени,
получаваш от нея огън и страст,
а мойта любов си стъпкал на прах....

© Пандора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??