12.08.2009 г., 12:42 ч.

Още те обичам 

  Поезия » Любовна
583 0 1

Спомен ли си само или още те обичам?

Как във всяко малко нещо

част от теб откривам?

 

Само за секунда исках да те видя,

да почувствам твойта топлина,

но те няма...

 

Не бих ти казала "Върни се!",

няма да те моля за любов,

след теб може дълго да боли,

но аз пак усмихвам се със скрити сълзи в очи.

© Велина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??