1.11.2011 г., 12:43 ч.

Още те обичам 

  Поезия
558 0 9

Ще поема риска,

още те обичам,

ако ще години -

сто след теб да тичам.

 

Ти си ми и слънцето,

и вятърът в косите,

няма да избягаш -

още те обичам.

 

Пак ще ме целунеш -

пламенно, щастливо,

само ще извикам - 

още те обичам.

 

Няма край да сложиш 

на любов такава,

аз съм самодива -

влюбена и дива.

 

Още те обичам,

искаш и не искаш,

сълзи във очите -

но искри в душите.

 

Те са животворни,

истински, красиви,

кой ще ги изтрие -

щом са светли, живи.

 

 

© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??