17.05.2007 г., 10:20 ч.

Още те помня 

  Поезия
746 0 1
Още те помня


Аз помня още твоите черти,
гласа ти нежен, думите сладки,
аз помня милия ти поглед, красивите очи,
ръцете - толкова силни и гладки!

Сякаш и сега вървиш пред мен,
толкова близък, а недостъпен!
И сякаш те каня отново в моя ден
и светът ми е вече на теб предостъпен!

Още помня твоите слова -
как оплиташе ме в красивите си мрежи,
още помня любовта,
донасяща ми забранените копнежи!

Помня те още, как да забравя
тези красиви, искрящи очи!
Още те помня, как да оставя
твоите сладки и нежни черти!

© Елена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Незнам какво да кажа много е.....чувствено.Браво!!!
Предложения
: ??:??