22.01.2017 г., 19:14 ч.

Още тъга ... 

  Поезия » Любовна
298 0 0

Наистина ли заслужавам и това?

Пак ли си изпросих от Бога тъга?

Във филма отново жестоко се вкарах,

ама нали пък снощи добре си прекарах.

 

Да, пак ще боли,

ще е трудно, но ще се търпи.

И тази болка ще  мине,

надявам се душата ми напълно да не се срине.

 

През толкова бури съм минавала,

от всяка грешка сама съм се поучавала.

Още уроци ли са ми нужни, Боже?

Или този на място вече ще ме сложи.

© Donika Jelkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??