22.01.2012 г., 18:21 ч.

Още за любовта 

  Поезия » Любовна
910 0 9

 

Още за любовта

Тя идва като слънчеви лъчи,
обсебва те и трепети събужда.
Пази я като своите очи
и в клетка никога не я заключвай.

Подхранвай я със поглед и със жест,
с красиви думи и с ръце горещи.
Наздравица вдигни във нейна чест –
във празничните вечери, на свещи.

И тя ще се разтвори като цвете -
със блясъка на капчици роса.
А сила ще й дават Боговете,
за да дарява малки чудеса...

 

© Сашо Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??