16.10.2004 г., 12:15 ч.

Останал без думи 

  Поезия
2162 0 0
Искаш с правила да бъде любовта -
как да те обичам и кога,
но забравяш, че не всичко по света
би могъл да контролираш.

Аз не мога все по план
 да те прегръщам и целувам -
искам цялата любов на теб да дам
и с тебе постоянно да лудувам.

Аз казвам " Любовта е сляпа"
и не виждам други хора,
а ти повтаряш "Не сме двама
и да се отпусна тъй не мога"

Стига питал друг дали ти дава!
Стига вече! Един път се живее!
и каквото и да правя
от любов накарай ме да унемея

© Яна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??