13.02.2016 г., 19:17 ч.

Остани 

  Поезия » Любовна
393 0 0

 

Съдба ли си? Или може би присъда - 

доживотна, без обжалване дори?

Пътека тясна, мост, или пък друго -

небе през август, ала без звезди?

 

Какво си ти? И защо те срещнах?

Защо във моя свят така се появи?

Аз зная, зная, че не си безгрешен,

но въпреки това те моля, остани!

 

19.02.2015

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??