Съдба ли си? Или може би присъда -
доживотна, без обжалване дори?
Пътека тясна, мост, или пък друго -
небе през август, ала без звезди?
Какво си ти? И защо те срещнах?
Защо във моя свят така се появи?
Аз зная, зная, че не си безгрешен,
но въпреки това те моля, остани!
19.02.2015
© Сияна Георгиева Все права защищены