18.10.2016 г., 1:08 ч.

Остани 

  Поезия » Любовна
672 2 2

Позволи да те обичам още малко,

Пък после си тръгни...

Да те изгубя ще е жалко...

Но ти голямата любов търси...

 

Почакай още малко, остани.

Нека те обичам още само ден...

Тогава, ако искаш си върви...

Тръгвай, забрави за мен.

 

Стигни до край света дори,

Търси безспир голямата любов,

Но още час с мен бъди...

Това е последният ми зов...

 

Спри.. още една секунда само...

Сега тръгвай, напред върви...

Да, за мен е още рано...

Но ти... голямата любов търси...

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??