27.11.2008 г., 8:17 ч.

Остани - 2 

  Поезия » Любовна
495 0 4
Не искам тебе да изгубя,
неспирно ще те нося на ръце.
Остани в душата ми не си отивай,
нека обичта съпътства нашите дни.

Всеки миг в твоите обятия,
объркват моите понятия.
Постла ми ти килим в живота,
сърцето ми прие с охота.

Аз виждам трудно се решаваш,
по моята пътека да вървиш.
Но правото е само в теб, кога решиш,
живота с кой и докога да продължиш.

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??