28.02.2005 г., 6:25 ч.

Остани 

  Поезия
1181 0 8
Не си тръгвай!
Имам хубави стари мелодии,
твоят любим филм ще ти пусна,
знам няколко смешни истории
и готвя вкусно....

Не си тръгвай!
Имам книгата която четеш,
албум с любимата ти картина...
Сама знаеш, ако поспреш,
топли длани имам...
Не си тръгвай!

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??