Остани
Колко много мъка ти ми причини!Колко много болка в сърцето посади!
Колко красиви мечти ти изгори,
а аз те моля: „Остани"!
Да бъда рицар искаш ти,
да ти свалям всяка нощ звезди...
А мойте кафяви очи
шепнат нежно: „Остани"!
Мойте кафяви очи ронят сълзи.
Колко проливен е дъждът, нали?!
И напук на твоите лъжи,
ще крещя до болка: „Остани"!
Остани, любима, остани!
Искам да сбъднеш моите мечти!
И дори много да те заболи,
ще продължавам да нашепвам: „Остани"!
Nick Dracula
© Антон Городецки Всички права запазени