16.05.2008 г., 14:34 ч.

Остани 

  Поезия » Любовна
634 0 2

Остани...

моя

несподелена любов,

мое

тъжно разочарование,

моя

мечта неосъществима,

моя

обич трудно обяснима,

мой сън

и блян...

мой

копнеж желан...

Остани...

Моля те,

поне в спомените ми

живи

остани...

Дори и с болката,

която ми дари...

Остани...

Lina Vira Assa Amy

© Евелина Аврамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??