13.01.2014 г., 18:13 ч.

Остани 

  Поезия
482 0 0

Сърцето ми ранено отново от лъжи,

не си тръгвай – остани.

Счупено на две се моли,

не си тръгвай – остани.

Твърде късно ли е?

Не знам, просто остани.

Нека ме боли,

не си тръгвай – остани.

Нека да кърви,

нека да боли,

но ти ОСТАНИ.

© Веселина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??