13 ene 2014, 18:13

Остани 

  Poesía
483 0 0

Сърцето ми ранено отново от лъжи,

не си тръгвай – остани.

Счупено на две се моли,

не си тръгвай – остани.

Твърде късно ли е?

Не знам, просто остани.

Нека ме боли,

не си тръгвай – остани.

Нека да кърви,

нека да боли,

но ти ОСТАНИ.

© Веселина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??