25.03.2021 г., 11:30 ч.

Оставам 

  Поезия » Любовна
324 1 2

Не ще ме пусне тя. Оставам.

Без нея също аз не мога.

 

Не искам да я натъжавам.

Не ще ме пусне тя. Оставам.

 

Любимата си обожавам.

Не бива да е в гнет, в тревога.

 

Не ще ме пусне тя. Оставам.

Без нея също аз не мога.

 

Отново стих й посвещавам.

Не ще ме пусне тя. Оставам.

 

Мечти и обич й дарявам

с надеждата си светлоока.

 

Не ще ме пусне тя. Оставам.

Без нея също аз не мога.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??