24.04.2011 г., 20:26 ч.

Остави ме... 

  Поезия » Любовна
1108 0 9

Остави ме... Иди си...

Аз вече не плача.

Това не са сълзи в очите ми,

а прощалният танц на мечтите ми

в сребърен пясък...

 

Остави ме... Иди си...

Не докосвай без обич страните ми.

Това не са сълзи в очите ми,

а смъртта на мечтите ми

с болка и крясък...

© Валентина Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??