27.04.2007 г., 7:45 ч.

Остави ме да поплача... 

  Поезия
867 0 8

Остави ме сега да поплача
нека плача до първи зори.
Не изтривай сълзите ми, в тъмното
никой няма да види това.


Утре пак ща съм силната лейди
и пак ще се смея с очи,
но сега ми е тъжно, ще плача,
остави ме... защото боли.


Не изтривай сълзите ми, моля те!
Да се стичат по мойто лице
без преструвки и без да се кая,
ще отстъпя по първи петли!


Остави ме сега да поплача...
че... сега ми се плаче!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??