3.12.2011 г., 1:08 ч.

Остави ме такава! 

  Поезия » Любовна
738 0 7

        Остави ме такава!

 

Не убивай детето във мен!

                                             Остави ме такава!

с пламък в  очите и с много мечти -

                                              облачета лилави!

Виж, зазорява! Идва денят -

                                              време за отрезвяване…

Но сега се отдай на нощта,

                                              прошепни ми

колко искаш във твоя живот

                                              да ме има!

А после  иди си невидимо

                                              в тъмното…

И с нозе, отмалели 

                                              от любовното вино,

ще си тръгна и аз, 

                                              без да зная

дали съм те имала!

Не убивай детето във мен!

                                              Остави ме такава!

 

             Таня Иванова

© Таня Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • !!!
  • С искреност и завладяващо красиво! Поздрав, Таня!
  • Поздравявам те за детето в теб !Много силно !Поздрав!
  • !!!
  • ЕЛИ,ВАНЯ и ЧОНО, Вашето мнение означава много за мен,защото Ви чета и знам колко силен творчески заряд имате!Сърдечен поздрав!
  • Бъди все такава!Не се променяй!Съхрани детето в себе си!И не спирай да ни радваш с творбите си!Сърдечен поздрав!
  • Много е хубаво.Личи си с колко много чувства е писано.
    Поздравления!!!
Предложения
: ??:??