23.04.2017 г., 11:05 ч.

Остави 

  Поезия » Любовна
208 1 3

Остави

си кичур от косата,

леката си стъпка във росата.

Остави

за спомен и очите

да се сливат вечер със звездите.

Остави

целувка сладострастна,

с нея в любовта си да порасна.

Остави

усмивката си блага

в нивата ми, напоена с влага.

Остави

сърцето в мойте шепи,

в него да погледнат всички слепи.

Остави

дори душата твоя

тук на улицата - на завоя...

 

С моята душа да тръгнат двете

и през пролет, есен, зиме, лете

в облаци, във клоните и жици

неразделни да са в обич птици!

 

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??