1.01.2008 г., 20:27 ч.

Остров 

  Поезия
600 0 4
      Остров
Насред водата имало земя,
баба казва остров е това
и на него има невиждани неща.
Маймуната и слонът приятели били,
а пък леопардът рибките брои.
Аз искам да отида там,
да уверя се сам,
дали невиждани са тез неща
или природни чудеса.

© Анна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??