Jan 1, 2008, 8:27 PM

Остров 

  Poetry
660 0 4
      Остров
Насред водата имало земя,
баба казва остров е това
и на него има невиждани неща.
Маймуната и слонът приятели били,
а пък леопардът рибките брои.
Аз искам да отида там,
да уверя се сам,
дали невиждани са тез неща
или природни чудеса.

© Анна Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??