3.03.2011 г., 14:22 ч.

Освободена 

  Поезия » Любовна
607 0 0

Чувствам се като птица,
освободена от кафеза!
Успях от затвора-тъга
         да изляза!
Успях от оковите на
любовта да се освободя!
Душата в прекрасните облаци
на радостта полетя!
Успях от теб да
         избягам...
На болката спрях сама
    да се натягам!
От дълго време такова
чувство не бях изпитвала!
Не знам... може би сама
не съм го искала!
Ключа от клетката
намерих вътре в мен!
Разбрах, че не си нужен,
за да е щастлив моят ден!
Страхотно чувство е
       любовта...
Но не и когато живееш
     с нея сама!

Успях пожара в сърцето си
        да погася
и да избегна целувката
      на лудостта!

© иреМ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??