22.01.2013 г., 15:49 ч.

Осъдена душа 

  Поезия » Любовна
561 0 0

Осъдена душа

 

О, осъдена душа,

Ти, чийто викове отекват в мрака...

О, ти си ми като сестра,

и двете с тебе търсим любовта...

 

Едно със друго две сърца

туптят едва, едва...

Зарекли са се те сега

да бъдат огън, вятър и вода...

 

Първа крачка, после втора,

сякаш е безкраен коридора...

Но аз съм с теб, а ти със мен,

и никога не ще се предадем.

© Десислава Никова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??